Ruteskift eller glasskade

Uansett bil eller modell så kan vi hjelpe deg med rutebytte. Vi erstatter bilglasset med orginale ruter. Og som kunde hos oss får du profesjonell hjelp og håndtverksmessig utførelse. Uansett om arbeidet utføres på front-, side-, eller bakrute.

Frontruten er en bærende del av karosseriet i moderne biler. Det er derfor svært viktig at frontruter og lim av høyeste kvalitet benyttes ved frontruteskift, og at disse følger fabrikkens spesifikasjoner. Vi benytter kun originale frontruter som holder samme kvalitet som da bilen var ny. Med originale frontruter er du sikret nøyaktig passform, samme rute som benyttes i bilproduksjon, rett farge og rett tykkelse. Ruteskift eller reparasjon av våre faglærte bilskadereparatører sikrer deg at din bils sikkerhet er ivaretatt også etter skade.

Steinsprut?
Har du fått steinsprutskade, bør du bestille time så fort som mulig. Skaden kan medføre at hele ruta sprekker – og må byttes ut. Vi reparerer din frontrute, og dette kan gjerne gjøres mens du venter, da jobben tar ca én time.