Hvordan er det å jobbe hos oss?

Det skjer mye hos Intakt Bilskade, og det popper stadig opp nye verksteder i både Norge og Sverige, og vi trenger flinke fagfolk til våre verksteder, som kan være med på ferden videre.

Etter at gamle Prøven Bil og en rekke lokale verksteder gikk sammen for å skape Intakt Bilskade, har det bare gått oppover for selskapet. I dag er vi en av landets største i vårt felt, og reisen har knapt begynt.

– Det går så det suser. Nå er vi landsdekkende og vi synes jo det er ekstra morsomt at Intakt Bilskade startet her i Trondheim, sier avdelingsleder Håvard Syrstad.

Vi har verksteder over hele landet, og har også etablert flere steder i Sverige.

Oddbjørn Brå har jobbet på verkstedet i nesten 50 år. Gode kolleger og tillit fra ledelsen har vært viktig gjennom disse årene.

Det er mye som har endret seg siden Oddbjørn begynte å jobbe her. Teknologien i bilene, internett og ikke minst selskapet. Men én ting har vært en bærebjelke i alle årene; et godt arbeidsmiljø.

– Det starter i toppen. Her blir du sett og hørt av ledelsen, og det smitter over på de ansatte.

Vi satser også stort på lærlinger i hele landet og vil gi dem en god oppfølging under læretiden.

Vi har mange muligheter innen biloppretting og billakkering hos våre bilskadeverksteder.

Intakt Bilskade er i stor vekst og har et mål om å bli Nordens største bilskadeverksted. Vi mobiliserer for fremtiden, og ønsker nye medarbeidere velkommen!

Se ledige stillinger på Karrieresiden