Vi trenger flere dyktige medarbeidere

INTAKT Bilskade AS er en nyetablert kjede med karosseriverksteder i Trøndelag. Aktørene bak kjeden er fem selvstendige verksteder som alle har lang fartstid i bilbransjen; Steinkjer Bilskadesenter AS, Tønne Karosseri og Lakk AS, Stjørdal Bilskade AS, Prøven Kverneland AS, og  Huus bil i Gauldal.

INTAKT-kjeden tilstreber å ha stor fagkompetanse og serviceinnstilling, og en lidenskap til faget. På hver avdeling har vi spesialkompetanse på flere bilmerker, og vi har ambisjoner om en årlig vekst på de eksisterende verkstedene. Målsettingen er at vi i løpet av få år skal være 10 selskaper i kjeden, eller som har et nært samarbeid.

Billakkerer Steinkjer
1 stilling

Vi søker etter dyktige billakkerere til våre merke-skadeverksteder på Steinkjer

Hos Intakt Bilskade vil du jobbe med anerkjente bilmerker i en variert arbeidsdag med trivelige kollegaer. Du vil jobbe sammen med mange dyktige fagfolk, som har stort fokus på kvalitet på arbeidet de leverer.

Vi ønsker deg som har fagbrev og erfaring som billakkerer. For å passe inn hos oss er du kundeorientert og har et sterkt fokus på å gjøre kundene fornøyde. Du er initiativrik, løsningsorientert og selvstendig, behersker norsk både muntlig og skriftlig, og har førerkort for bil. I Intakt stiller vi høye krav til faglige kvalifikasjoner og kvalitet på utført arbeid, og det er viktig at du kjenner deg igjen i dette.

Vi søker personer med følgende faglige kvaliteter:

  • Fagbrev som billakkerer
  • God systemforståelse og lett for å lære seg nye systemer
  • Interesse for bilskadefaget
  • Førerkort klasse B

Søknadsfrist: Snarest!
Send oss din søknad og CV på [email protected]

Biloppretter Steinkjer
1 stilling

Vi søker etter dyktige bilopprettere til vårt merke-skadeverksted i  Steinkjer. Hos Intakt Bilskade vil du jobbe med anerkjente bilmerker i en variert arbeidsdag med trivelige kollegaer. Du vil jobbe sammen med mange dyktige fagfolk, som har stort fokus på kvalitet på arbeidet som leveres.

Vi søker deg som har fagbrev og erfaring som biloppretter. For å passe inn hos oss er du kundeorientert og har et sterkt fokus på å gjøre kundene fornøyde. Du er initiativrik, løsningsorientert og selvstendig, behersker norsk/skandinavisk eller engelsk både muntlig og skriftlig, og har førerkort for bil.

I Intakt stiller vi høye krav til faglige kvalifikasjoner og kvalitet på utført arbeid, og det er viktig at du kjenner deg igjen i dette.

Vi søker personer med følgende faglige kvaliteter:

  • Fagbrev som biloppretter
  • God systemforståelse og lett for å lære seg nye systemer
  • Interesse for bilskadefaget
  • Førerkort klasse B

Søknadsfrist: Snarest!
Send oss din søknad og CV på [email protected]