INTAKT BILSKADe følger situasjonen med Korona-viruset tett og vi tar den på største alvor. Vi har iverksatt, og iverksetter tiltak kontinuerlig, basert på gjeldende anbefalinger fra myndigheter. Målet er hele tiden å bidra til at faren for smitte reduseres, og ivareta sikkerheten til kunder, leverandører, kolleger og samarbeidspartnere.

Vår virksomhet er definert som samfunnskritisk fordi vi jobber mye for offentlige tjenester som Politi, ambulanse, Posten, varetransport og Forsvaret. Vi har derfor både en plikt og et ønske om å være tilgjengelige, også i krevende tider.

Vi har derfor etter nøye vurdering besluttet at de fleste av våre forhandlere holder åpent, og du kan føle deg trygg på at vi har iverksatt nødvendige tiltak for å ivareta sikkereheten til alle som benytter seg av våre tjenester. Du vil oppleve redusert bemanning, men vi gjør vårt ytterste for å opprettholde servicen til deg som kunde.

Vi vil i denne tiden avstå fra å håndhilse og holde ekstra avstand for å forhindre smitte. I stedet vil du bli møtt med et smil og et hyggelig nikk, og selvfølgelig den samme gode servicen og faglige kvaliteten du alltid skal få hos oss i INTAKT BILSKADE.

Vi etterlever myndighetenes retningslinjer:

  • Desinfisering av alle kontaktflater hyppig på våre kontorer og verksted.
  • Hygienerutiner er gjennomgått med alle våre ansatte.
  • Reisebegrensninger/-nekt for alle medarbeidere.
  • Hjemmekontor for alle medarbeidere som har mulighet.
  • Redusert fysiske møter til et minimum, møter gjennomføres på video.

I forbindelse med verkstedbesøk:

  • Vi tilbyr i stor grad nøkkelautomater (kontaktløst), eller har tilrettelagte rutiner for redusert smitterisiko.
  • Nøkler desinfiseres ved inn- og utlevering.
  • Vi bruker hansker og beskyttelsestrekk mens vi behandler bilen.

Har du behov for skadetaksering eller henting av bil?

Vi har stor forståelse for at enkelte av våre kunder kan ha behov for å holde seg hjemme i disse dager. for å tilrettelegge for deg som ønsker eller må minimere kontakt med andre mennesker tilbyr vi nå henting av bilen som skal på reparasjon.

Før vi kommer til deg følger vi strenge regler for hygiene og smittereduserende tiltak, og det er ikke nødvendig med et fysisk møte. Det eneste du trenger å gjøre er å gi oss tilgang til nøkler og bil.

Trenger du å ta skadetaksering kan du selv ta bilder av bilen og skaden/skadene å sende det til oss på epost så våre takstmenn kan ta en vurdering. Dette forutsetter at bildene er av god kvalitet og klar.

(En enklere løsning for dette kommer i løpet av kort tid)

Husk å sende epost til din relevante avdeling.

Epost Intakt Steinkjer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Epost Intakt Verdal: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Epost Intakt Stjørdal: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Epost Intakt Trondheim: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Epost Intakt Gauldal: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.