Bli bedriftskunde hos INTAKT Bilskade

Vi gjør det enkelt for firmabiler og yrkessjåfører å ordne opp i en skadesak


Hos mange bedrifter er firmabilen enten en vesentlig del av kundeservicen eller er arbeidstakerens kontor på hjul. Når man er underveis og det oppstår en skade er det viktig å få arbeidsredskapet raskt reparert og få hjulene til å rulle igjen. INTAKT yter en meget god service og oppfølging til alle våre firmakunder, og våre kompetente fagarbeidere står parat til gjøre en rask, kvalitetssikker og INTAKT jobb.


Få bilen tilbake på dagen!

Mange bedrifter og yrkessjåfører er avhengige av bilen de bruker for å kunne utføre jobben sin, og et langt avbrekk for bilen på verkstedet kan være ødeleggende for inntjening og drift. INTAKT har derfor lansert et hurtig-konsept, hvor firmabiler og yrkessjåfører kan levere inn bilen på morgenen, og få den utlevert på ettermiddag samme dag! Ta kontakt med oss for mer info om vårt hurtig-konsept!


Tilleggstjenester

  • Førstehjelpsreparasjoner og skadekontroller uten timebestilling
  • Ordninger for erstatningsbil
  • Kostnadsfri bilvask ved reparasjon

Hurtighet

  • Vi dekker området Møre-Trøndelag og Helgeland, og et tett samarbeid mellom våre avdelinger gjør at reparasjoner kommer raskt i gang

Kostnadseffektivitet

  • Vi prøver alltid å reparere skadede deler istedenfor å bytte dem til nye
  • Vi ordner skadekontroll slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet
Kontakt oss — la oss se sammen hvordan vi kan være behjelpelige!


Andrees Van Der LInden
Kjedeansvarlig Drift
Mob: 95766268
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eika fremtind storebrand Leaseplan gjensidige if